Gegoochel met cijfertjes

Zaterdag 30 januari 2021 liggen er in Nederland 659 mensen met Corona op de IC
In één van de welvarendste landen ter wereld met 17,5 miljoen inwoners. Je zou denken dat moet zo een rijk en ooit zo mooi land makkelijk aankunnen niets aan de hand, we hebben onze zaakjes op orde.
Maar nee ons land wordt al een jaar gegijzeld, wat is er aan de hand?

2015: 2200 IC bedden.
2020: 1150 IC bedden.

2009: 49.000 ziekenhuisbedden
2020: 39.000 ziekenhuisbedden

2009 -2020: 1 miljoen inwoners erbij.
2015 -2020: Een steeds grotere groep ouderen en kwetsbaren vanwege de sterk toenemende vergrijzing.

2019 was een mild griepjaar waardoor veel zwakkeren en ouderen dit jaar overleefden om in 2020 als ‘extra’ doden te overlijden aan Corona.

Overlijdens risico Corona is vergelijkbaar met de griep uit 2016 en 2018 met een IFR van 0,23% wereldwijd. In vergrijsde landen zoals Nederland is de IFR 0,7.

Het is niet het killervirus dat we dachten dat het was met de geheel fout voorspelde 40.000 tot 80.000 doden in Nederland.
De voorspelde 3,4 tot 5% van de bevolking die aan Corona zou overlijden is in het geheel niet uitgekomen.
Flatten de Curve bleek een ziekelijke leugen een mes in de rug elke dag opnieuw.

Gem. leeftijd overlijden Corona: 82 jaar.
Gem. levensverwachting Nederland 82 jaar.

Dit betekent dat het overgrote deel van de Corona doden ook zonder Corona binnen enkele maanden zou overlijden door ouderdom of een andere ziekte.

90% van de doden is 70 plus.
Dit is een virus van de vergrijzing en het gevolg van de hoge levensverwachting.
Het klinkt gek maar het is in feite een luxeprobleem.

Rond 1950 lag de gemiddelde levensverwachting rond de 70 jaar.
70 jaar geleden zou deze epidemie er dus helemaal niet zijn.

In 2020 was er geen significante andere oversterfte dan gemiddeld genomen over de voorgaande jaren.

Kosten Coronacrisis 175 miljard
Dat is 175000000000 te betalen door de burgers, een niet te bevatten bedrag.
Hoeveel IC bedden hadden we hier voor kunnen inrichten incl personeel:
175000 IC bedden.

We hadden voor deze 175 miljard een utopische gezondheidszorg en nog veel meer moois kunnen bouwen.

Politiek en medici weigeren al bijna 1 jaar lang de gezondheidszorg op te schalen want geen gekwalificeerd personeel is hun drogredenering. Dit kun je na 1 jaar niet meer beweren dat is een leugen.
Waarom werden in maart en april 2020 dan noodhospitalen uit de grond gestampt om niet lang daarna weer afgebroken te worden?

Vanwege het blindstaren van specialisten die geen overzicht hebben, de massapsychose waar politici, media en medici in zitten en een groot deel van de bevolking in wordt gehouden wordt de halve samenleving kapot geofferd op het altaar van hun zieligheidscultuur.

Dit is het gevolg van waanideeën en de massahypnose waarin men zit.
De main stream media faalt in zijn controlerende taak en liegt en bedriegt zichzelf en de bevolking.

Vrijwel elke dynamiek, vreugde, sociale interactie wordt door deze niet tot inlevingsvermogen in staat zijnde mensen uit de samenleving geramd door de bevolking nu al bijna een jaar lang te gijzelen en dystopische en onmenselijke maatregelen op te leggen. Het is een technocratische benadering als ware wij goederen en geen mensen. De mens is een computermodel geworden.

Als de grotendeels gefalsificeerde cijfers slecht zijn dan ligt het aan ons de bevolking, als de leugenachtige cijfers ‘goed’ zijn dan komt het door de maatregelen van onze zogenaamd briljante onfeilbare virologen en politici.

Men heeft niet door dat men misdaden tegen de menselijkheid pleegt. Dat men dit niet beseft is een zeer verontrustende ontwikkeling.
Corona is een machtspeeltje geworden, het schept gevaarlijke precedenten om de bevolking in het gewenste gareel te krijgen.

Men voert een oorlog tegen de eigen bevolking, tegen een inmiddels grotendeels ingebeelde vijand waarbij elke dag nieuwe vrezen die men vreest uit de kast worden gehaald de spelregels worden elke dag veranderd, de doelpalen keer op keer verplaatst om de massahysterie en angst er maar in te houden.

Dit is een oneindige cirkel waar men ons inhoud. Het wordt tijd om wakker te worden uit deze massapsychose.

De gewetenloosheid en het afwezige inlevingsvermogen, de kilheid van zoveel mensen doet mij de geschiedenis en het heden niet beter begrijpen maar wel weer een beetje beter verstaan.